Resterande klädshopping i NY

Sista inlägget med barnkläder från USA, för den här gången. 😉

Stella fick en dunjacka från GAP som är heeeelt ljuvlig. Lite längre modell, vattenavvisande med mjuk och mysig huva, och generellt varmaste varma varianten – blir perfekt som komplement till overallen i vinter.

Lite smått och gott sådär, pyjamas från GAP (också ett löjligt kap, nedsatt från 22 dollar till 8 och 40% på det – galet), tunika i tunn bomull, givetvis en I love NY-tshirt, och en jeansjacka från Levis som förhoppningsvis ska passa till våren. Från Ralph Lauren blev det mest basgrejer – ett par pikés, en farfarströja och en långärmad t-shirt.

Till bebisen en kabel-/flätstickad overall med huva och en något tjockare stickad kofta från GAP och en heldress i velour från Ralph Lauren.  Betydligt mindre än vad Stella fick – men hon har ju numera varje grej i ett halvår till ett år, och bebisen har väl varje grej i en månad eller två. Plus att det finns väldigt mycket fina RL-grejer kvar från Stella som passar upp till ett år – det handlades ju friskt åt henne sist i NY eftersom hon låg i magen då…

PS, Ifall någon undrat någon gång så är anledningen till att det ibland dyker upp inlägg dagtid att jag tidsinställer vissa inlägg – kan helt bestämma när de ska publiceras, även om jag skrivit dem kvällen innan. För att sprida ut lite… 🙂