I helgen var det vinter här. En stund iallafall, tills det blev slask. Så jag invigde mitt kitt från Gina Tricot med mössa, sjal och vantar. Skönt värre.

Jag köpte mig en mamma-höst/vinterjacka tidigare i höstas faktiskt. Först tänkte jag att man kunde ha vanlig jacka öppen och med lång halsduk, men herregud vad tråkigt att gå omkring flera månader och småfrysa och inte kunna stänga sin jacka! Att ha H’s var inget alternativ heller kände jag. Då blir det ju enbart stort. Även om denna också är stor och osmickrande så är den iallafall lite formlig över axlar, byst och armar.
Så det är min rekommendation – snåla inte på mammajackan, det finns billiga varianter på HM och Mamalicious, och som säkert kan säljas vidare på Tradera sen. Denna är från Mamalicious.


Jacka Mamalicious, Mössa & sjal Gina Tricot, jeansleggings Gina Tricot, stövlar Uggs Classic Cardy, väska Marc by Marc Jacobs.

För övrigt är det LÄTT överlägset att vara gravid på vintern jämfört med sommaren. Varför kommer i ett eget inlägg vid något annat tillfälle.