Dagens YES!

Idag har jag fått gå till jobbet. Riktigt lovely faktiskt. Men det är verkligen inte dagens Yes, för det är konstaterandet hos barnmorskan idag.

Bebis ÄR vänd nedåt och FIXERAD till och med. Tjoho!! Så den ökade pressen – och därmed mina aningar kring rättvänd bebis som redan sjunkit – stämde. Det som är så glatt med det är såklart att veta att den gör sig redo. Sen kan det ju dröja iallafall, men nej nej, nu lyssnar jag inte på det örat. Före jul hoppas hoppas hoppas jag på!

I övrigt visade besöket hos BM på hjärtljud 134-144, SF-mått 34 (ökat 1 cm mot mittenkurvan som jag följt konstant..!), bra blodtryck osv. Att hon slängde ett öga på mig och sa ”äh, vi behöver inte väga” kändes också helt okej. Vi gjorde en sammanfattning på hela graviditeten (bra) och tankar inför förlossningen (bra, lite pirrigt, taggad).

Idag är det exakt en månad kvar till beräknad BF, och snart kan jag ge mig ut och köra backträning så bebis studsar ner ytterligare och inte bestämmer sig för att vänta till 2011. Vad tror ni om det..? 😉