Jobb-nedvarvning

Idag är den 1 december. Det har varit ett måldatum ganska länge, för igår gjorde jag sista dagen hos kunden. Dvs, mitt konsultuppdrag där var tom 31/11. Eftersom jag inte vill sluta riktigt än så har det varit bestämt sedan länge att jag skulle avsluta på kontoret 1-10 december. Och det är så underbart. Jag älskar vårt HK, hela stämningen, placeringen mitt i stan, alla härliga kollegor (även om det inte är så många på plats).

Jag har en del grejer att avsluta internt innan jag går hem, men som ändå är utan nämnvärd stress. Sen blev jag lite förlängd hos kunden också för att kunna avsluta några grejer som inte hanns (dels pga sena driftssättningen, dels då jag var sjuk sista veckan), så jag har lite grejer kvar att göra men då på distans. I lugnare omgivning. Och bara avslut, lite dokumentation mm, inga nya grejer – som det alltid blir när man är på plats.

Med det sagt så njuter jag av mina sista jobbdagar, med avslut på kontoret. Like it a lot!