En blöjfri natt… eller inte

Igår hade Stella totalvägrat nattblöjan. Det var inte bara ”vill inte” utan hela argumentationen med ”behöver inte, jag är stor tjej”, osv. Det var liksom ingen idé tydligen, enligt H, att försöka mer. Och grejen är att blöjan är torr kanske 2 av 3 nätter. Hon kissar aldrig ”medvetet” på natten, utan ropar om hon behöver. Däremot kan hon ibland såklart sova igenom det, om hon sover djupt.
På ett sätt borde vi kunna sluta hyfsat snart, men problemet är att hon är en vällingdrickare av rang, och ta bort någon nattblöja är inte aktuellt så länge hon drar i sig närmare halvlitern välling innan hon somnar…

Iallafall så var inte natten en av de där 2/3, utan givetvis var det en natt med tung sovning. Det var en väldigt ledsen tjej som vaknade av att det var blött. Och hon blev ju inte nöjd heller, ”skämdes” liksom. Stackars!
Det var inte ett så välkommet avbrott för någon, och Stella somnade nog inte om på en timme fastän hon försökte duktigt och själv låg jag vaken i två timmar och filosoferade. Håhå jaja.

Nya tag idag… Är det kväll snart?