Vinterväder med vintersport

I år finns ingen hejd på snön. Idag har det åter igen snöat i sidled och väl landat runt två nya decimeter. Så det har helt klart varit läge för en innedag i lägsta tempo.
Vinterstudion har stått på mest hela dan och dom tur är har Stella varit ungefär lika slö som oss. Lekt mycket själv (eller med H som varit en riktig lekpappa idag) och kafferepat med hela arsenalen mjukisdjur bland annat.

Alla mjukisdjuren fick vara med och fika. Från min plats i badkaret och med H i andra duschen så hörde jag Stella ljudligt sjunga Ja må han leva flera gånger. Det var tydligen katten som fyllde tre år och det firades i ungefär en timme.

Lite fikabesök fick vi på förmiddagen och en spontan inbjudan till julmat på seneftermiddagen uppskattades.

Gott och trevligt!

Nu är det mer sport i soffan hos julmatsbjudande A på Kungsholmen, em-final för damerna, grymt kul och spännande!

Och ute fortsätter snön yra.

Skön dag, denna första dag i vecka 40. Bebis? Trivs bra där inne, och verkar inte ha något sug att uppleva sin första julafton redan 2010. Fast idag har den vänt sig för första gången på säkert en vecka (den har verkat fast i sitt läge med rumpa till höger och fötter till vänster), och med det har det kommit ännu mer ilningar i ljumskarna. Det ritkigt hugger till så jag inte kan gå ibland. Behöver ju dock tyvärr inte betyda någonting.