H på uppdrag (och en av mina sämre sidor)

Jag är grym på Blocket. Vad gäller framför allt att sälja saker, men även ibland att köpa saker. Men med detta menar jag att lägga ut bra annonser och att hitta bra saker.

Vad jag däremot inte alls är bra på är att ha telefonkontakt med köpare, för jag gillar inte att prata i telefon med folk jag inte känner. Inte heller är jag bra på att genomföra själva försäljningen, utan då rymmer jag gärna hemifrån.
Inte en gång utan flera har H fått samtal om grejer där någon har försökt pruta, och han får börja med att fråga ”och exakt vad är det som säljs, och vilket pris står i annonsen?”.

När jag köper saker gäller samma sak. Så i detta nu är H i Nacka för att hämta en fåtölj jag bestämt att vi ska ha. Han vet inte ens hur den ser ut. 🙂
Men jag garanterar att det är ett riktigt bra köp, och jag har faktiskt scannat Blocket i en månad efter just denna fåtölj så jag är redan supernöjd.

Han åkte iallafall iväg och genomförde köpet med hyfsat humör. Så snäll han är! Fast han har ju faktiskt en snäll fru också, som utan tveksamhet stöttade hans intressen i två dagar i helgen när han var och åkte slalom såväl som längd. Och shopping är ju ett av mina intressen, så då går det väl på ett ut va..?

Bild på fåtöljen i sin nya miljö kommer givetvis imorgon!