Hejdå 3/2 2011, kom aldrig igen

Nej, den här dagen går väl inte till världshistorien som den roligaste direkt. Lugnt och trött har varit ledorden. Stella sov 3 timmar mitt på dagen och somnade enligt H’s utsago utan problem vid 7 ändå. Jag har inte kunnat sova på hela dagen – förrän ett tag efter 4 då jag somnade för att vakna igen vid 9. Det är ändå positivt att jag och Stella i princip gått om varandra, för det där med smitta har hon inte riktigt förstått än. Hon vill gärna pussas och kramas med både mig och Max, som vanligt liksom…

Max är väl den som varit piggast. Han sov bara en timme mellan 07.30 och 16 – helt galet!

Nu har jag just sövt honom i bärsjalen. Han verkade lite hungrig men idag har det snuttats ordentligt och i kombination med mitt obefintliga näringsintag så har det känts lite i underkant för första gången sedan han kom. Men det ska nog snart återhämta sig och bli det vanliga kallsup-trycket, bara han sover ett par timmar i stöten så det hinner byggas upp.
Svårare att somna själv när man inte är helt mätt (varför har vi köpt en flaska men inte sett till att ha ersättning hemma för sådant här nödfall?!), men med lite närhet i MobyWrap-en så slog han igen de först så pigga ögonen iallafall.


Måste helt klart öva upp knyt-tekniken lite igen. Minst sagt ringrostig!