Super-wifey

Idag har jag överträffat mig själv som fru och mamma. Haha.
Jag fattar inte var energin kommer ifrån men idag har jag bland annat dammsugit hela stora lägenheten, städat båda badrummen, tvättat 3 tvättar, bäddat rent, plockat och torkat övriga ytor.
Lekt med dotter – gått en innebandymatch (med Max i mitt lag, i bärsjalen på magen), lekt med mjukisdjur, ritat på rittavlan, fantiserat, gjort skuggfigurer mot väggen.
Såklart också utfodrat barn – Stella fick i sig en stor portion köttfärssås och makaroner, och Max med sin vanliga mat från en mamma där produktionen känns stabil igen.

H kommer undra vem som bytt ut hans fru mot den här ambitiösa varianten…

Fast nu är klockan snart 3 och jag har slagit mig ned framför datorn och funderar lite lätt över om när man kan få sig ett glas fredagsvin idag. Så nu börjar jag komma tillbaks i mitt vanliga jag igen, och han ska nog känna igen mig när han kommer hem. 😉

Nu hoppas jag på att jag kan övertyga Stella om en liten promenad ute så vi får lite frisk luft. Snöandet har slutat och solen kikat fram så det vore så skönt. Jag har saknat syskonvagn några gånger, och detta är en sån gång – men fortfarande inte så många gånger så att jag verkligen känner ett behov av en. Om vi lyckas ta oss ut idag så tar jag Max i bärsele och Stella i vagnen, så det är ju inga större problem.

Mamma och Max mot Stella 1-1 (hon har bra tillslag, bra där tjejen!). Mamma mot sin utväxt 0 – 1 (måste skaffa klipptid pronto!). Stella är fascinerad vid Max nappar. Nu har hon fått låna en att ha själv. Hon tuggar lite på den men kastar snabbt bort den när hon konstaterar att jag inte hör vad hon säger när hon har den. Det vill hon inte riskera, lilla snackpåsen! I stora innevagnen klättar Stella upp och vilar lite och leker bebis.

Jätteroligt att snurra i fåtöljen på Max rum. Snabbare, mamma!

  1. Hur tänker du nu med facit i hand, ångrar du att du inte köpte syskonvagn? Kommer ni göra det?
    Jag tänkte på det igår, att jag är glad att vi köpte vår lätta lilla teutonia istället, med tanke på all snö. Och Nico vill bara gå, kan bero på att de tar en promenad varje morgon hos dagmamman så han har glömt bort vagnåkandet och är van att gå överallt. Nu tar allt lite längre tid istället…

    Ståbrädan är inte så poppis här heller. Stella gillar sin va?

    1. Nej, det ångrar jag inte. Vi skulle inte ha så stor användning för den. Framför allt för att det är så nära till dagis, så det skulle bara vara för vab-dagar och någon gång efter dagis typ. Men Stella är inte nöjd i vagnen så länge så längre promenader med båda hade nog ändå inte hänt.
      Fast hon är inte alls lika pigg som Nico på att gå längre sträckor tyvärr.

      Ja hon gillar verkligen ståbrädan! Och så är hon ingen rymmare heller, så jag skulle utan tvekan åka in till stan med båda och ha henne på den. Vilket inte heller kommer använda mer än extremt sällan.

      Men visst, hade någon bekant haft en syskonvagn att låna ut i några månader hade jag absolut uppskattat det och säkert skapat tillfällen att använda den, men i nuläget är jag också nöjd med vagnupplägget som vi har nu (förutom att jag är irriterad på bee’n, som är lite meckig i ryggstödet).

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *