Dagsstatus

Det enda som är bra med kräksjuka är att det ändå går över så fort. Idag känner jag mig betydligt piggare (och har sovit riktigt bra), och snart ska jag äta lite frukost till och med.

Stella är redan feberfri, underbart! Däremot hostar hon väldigt mycket, och har gjort det inatt också. Det sitter riktigt långt ned i bröstet på henne, så vi får väl se hur det utvecklar sig och om vi behöver kolla upp det eller inte. Hon är iallafall ganska pigg, lek blandas med iPhone-pusslande och film. Idag är jag ingen nej-sägande förälder…

Jag har försökt lära henne att hosta i sin snuttis – för att bespara oss övriga och då framför allt lilleman från elaka baciller – och det går hyfsat.
Det är väl annars lite utmaning nu, att lyckas punktmarkera henne något så hon inte blir för närgången mot sin lillebror. 

Utanför yr snön igen, för femtioelfte gången den här vintern, så vi kliver in i myskänsla här inne. Antingen har vi en hyfsat skön dag idag, eller så är det lugnet före stormen – för den har börjat hur bra som helst. Max har varit vaken, men ändå har jag lyckats göra både kropps-lerinpackning och lagt ansiktsmask, och såklart tagit en dusch med hårtvätt. Så skönt efter magsjuka att fräscha till sig ordentligt!

Jag glider omkring i en otroligt skön och mysig amnings-huvtröja från Boob som jag fått låna av min snälla kompis Carro. Så även min uppenbarelse är lite fräschare idag. 🙂