Nytt snökaos

Visst är man trött att läsa om vädret. Men ännu tröttare är man ju på att uppleva det. Idag är det åter kaos i Stockholm (och landet) efter intensivt snöande sedan igår eftermiddag. På vägarna ligger drivvis med snö, och all busstrafik i hela länet är inställd samtidigt som tunnelbanann är strömlös långa sträckor. Det innebär såklart att personer inte kan ta sig till sina jobb… Vare sig de jobbar på ett kontor i stan eller på en förskola i en närförort till Stockholm.

Och det var ju just det där med förskolepersonalen, ja… Den saknades i princip helt på Stellas förskola imorse. Så vi fick vända i dörren, då de bara tog emot barn som verkligen, verkligen behövde det. Och dit kvalar inte min inplanerade vilodag med dagssömn in, hur välbehövt det än hade varit.

Jag hade gärna varit utan morgonens övning. Dvs, att släpa barnvagnen med Max i genom flera decimeters snö – och detta med Stella på axlarna. Nära till dagis, absolut, men det innebar ändå 20 minuters ordentligt slit ToR. Jag kände mig dock lugn av att om Stella skulle ramla ner så var det iallafall väldigt mjukt underlag.
Dagens träningspass får jag se det som. 🙂 Nu – en stark kaffe!