Ekologiska barnkläder från Blingo

Igår var jag på mitt första barnklädsträff. Dvs hemma-hos-träff där en säljare av barnkläder är. Tupperware goes småbarnsmorsa typ.
Kläderna som visades igår var av märket Blingo. Ekologiska givetvis, men trots det så var de i jätteglada färger och roliga utföranden. Ofta är de ekologiska kläderna mer neutrala i färgskalan. Jag föredrar färg. Iallafall så var jag väldigt övertygad efter att trevliga säljaren berättat om märket och filosofin bakom kläderna. Lite sådär småfrälst. Klart man ska köpa ekologiskt åt sina barn! Givetvis är det värt att det är lite dyrare! 🙂
Jo, men det tycker jag faktiskt redan sedan tidigare, och jag väljer gärna eco även hos budgetkedjorna. Fast nu när jag plockar fram gamla Stellakläder Stella åt Max så märker jag ju vilka kläder som är roligast att ta fram och det är de med schysst färg och form trots att de redan använts av ett barn. Och det är inte budgetkläderna som bäst uppfyller det kan jag säga. Så är det bättre kvalitet för något större peng så är det värt det. Jag hoppas Blingo uppfyller detta.

Shoppingmässigt låg jag iallafall lite lågt, för Stella har ganska mycket redan. Men de här grejerna föll mig verkligen i smaken, och det fick bli en beställning;

Mörkgrå klänning Ellen Anthracite Hands, matchande mössa Ture Beanie Anthracite Hands och ett par Lucas leggings i limegrönt som kan matchas både med detta och med en del övrigt i hennes garderob. Leggings/tights måste vara bästa plagget åt barnen; lekvänligt, smidigt under överdragskläder och inget korvande i skorna. Fint att matcha med såväl tunika/klänning som t-shirt/tröja.

 
Nedan lite annat smått och gott som finns i kollektionen. Bland en massa andra gobitar – kolla in på hemsidan (som alla bilder är lånade ifrån)!

Förutom att vi fick se fina kläder så var det en urtrevlig kväll med många av områdets mysiga morsor hemma hos P. Tusen tack!