Dagens frustration

Idag känner jag mig smått frustrerad. Jag tror det är för lite frisk luft som gör det. Det har varit några dagar i princip helt inomhus av olika anledningar, inga långa stunder i stöten ute iallafall, och jag känner mig urk.
Fast mest är det ändå vinterns fel, för det jag stör mig på idag är bland annat torra händer och fötter och ansiktshy som inte alls är i harmoni. Lägg på det trötta hårrötter och jag inser att jag nog hamnat i en post-förlossnings-depression (light) gällande det yttre. Känner mig bara inte helt fräsch, men det är nog lite bristen på frisk luft som gör det också för med sån i lungorna känner man sig iallafall hälsosam inifrån och det gör mycket för den totala känslan tycker jag.

Jag är så himla träningssugen också, men fortfarande råder ju viss begränsing. Och vad har hänt på SATS egentligen? Det är galet långa köer på alla pass, att komma på en lördag att man vill träna dagen därpå verkar numera helt kört. Och det är inte små normala köer vi talar om, utan 50 pers i kö på ett vanligt shape-pass i utkanten av stan. Suck.

Det får bli en promenad till eftermiddagens barnkalas i Sjöstaden. Frågan är bara vilken väg som funkar nu efter all snö… en gångbar väg längs Årstaviken på södra sidan är långt borta. Åh snälla kung Bore, ge sig nu med snön!!!