Kylig alla ♥ dag

Jaja, det är som sagt enormt tråkigt att tjata om snön och kylan, men det går inte att låta bli. Idag har det varit kallaste dagen på länge, med ned mot minus 20 i vissa delar av Stockholm imorse. När jag hoppade in i bilen för att åka till Sickla var det ”bara” minus 12,5 enligt bilens termometer. Hua. Så jag var allt lite duktig som tog mig iväg, men jag har ju verkligen tänkt att måndagspasset SatsBaby på SATS i Sickla ska bli ett stående inslag och suget är enormt såhär i början – så några minusgrader skrämmer inte mig. Lofsan var en väldigt bra instruktör, och jag är inte alls förvånad att passet var helt fullt. Hon tog sig också tid att ge lite tips på do’s och don’ts för en nyförlöst som jag och det uppskattade jag verkligen. Tack Lovisa!

Sen höll vi oss inne jag och Max, för den där kylan alltså…
Lagom till dagishämtning hade graderna stigit till runt minus 7, och det var vackert värre med klarblå himmel. Så jag tog med pulkan till dagis och döm av min förvåning, men Stella som redan var ute och lekte ville vara ute längre så jag fick med mig henne till parken. Härligt!
Där var vi helt själva, för första gången någonsin.

För övrigt är det alla hjärtans dag idag, och det är ju härligt med en varm kärleksdag såhär mitt i februari… För de som behöver det. Jag och H har ju dock vår alldeles egna dag i februari i form av bröllopsdag den 16e, så firande på alla andras hjärtansdag hoppar vi. Hoppas ni övriga har det mysigt dock!