Lite bakläxa

Idag får jag inga pluspoäng som supermamma. Detta främst eftersom jag hittade Stellas ytterkläder inklusive skor i en hög i hallen, och inte upphängt alternativt placerat på golvvärmen i badrummet på tork. Ingen höjdare med tanke på de intensiva vattenlekarna i parken igår. Å andra sidan får väl inte pappan några pluspoäng han heller, eftersom han lär ha hoppat både långt och högt för att ha kommit över högen både in efter jobbet igår och ut till detsamma imorse. 😉

Iväg kom iallafall en glad unge, således utan overall – det andas vår! Höstens Polarn-skaljacka funkar i år också, och några överdragsbyxor finns också. Det ska nog räcka med en liten inventering och komplettering här framöver. Istället för blöta allvädersstövlar fick hon hoppa i ett par gummistövlar som jag tackochlov köpte på en utförsäljning för ett par veckor sedan. I med sulor och tjocksockor så funkar nog det. Nu när jag går i gummistövlar själv ofta så vet jag hur extremt kallt det kan vara – så glöm inte att ha varmt i åt era barn om ni kör gummistövlar redan nu.

De uteblivna pluspoängen fortsatte när jag konstaterade att det fanns 2 blöjor i skåpet. Nåväl, på Vi i grannhuset finns det att köpa, om än 30 kr dyrare än på närmaste stormarknad. 😉

För övrigt så skiner solen och idag och dammkorn avslöjas och smutsiga fönster likaså. Tur att det ansvaret inte ligger på mig dock (det betalar vi för, med gott samvete), så jag struntar i hemmafrupoängen också och kommer istället rulla iväg för en utedag i solen idag. Promenad, kanske lunch någonstans och allmänt livsnjutande. Jo, så får det bli.

Men förresten, idag konstaterar jag många saker jag inte gjort, men vet ni vad jag faktiskt har gjort som är ännu viktigare?
Pussat massor på mina barn. Sådeså.

Följ mig!