Igår upptäckte Stella detta spel; Gina the Giraffe

Den härmar allt man säger. Jag kan inte med ord beskriva hur roligt Stella tyckte detta var. Och därmed jag (att underhållas av Stella och hennes underfundigheter är vad jag pysslade med istället för att hänga upp hennes ytterkläder. Jag kan på inget sätt ångra denna prioritering).

Först skrattade jag i en kvart. Sen slog jag på videokameran och filmade i ytterligare en kvart. Aldrig har nog Stellas funderingar och prat fångats så bra tidigare – för hon konverserade om allt hon kom på.

Att Gina egentligen bara upprepade allt hon sa med gullig röst tror jag inte riktigt att hon greppade. Men hon kom underfund med att genom att fråga rätt saker fick hon också svar. Typ;
”Jag har en lillebror som heter Max. Har du en lillebror, vad heter han?”.
För då fick hon ju just det svaret. 🙂
Genomgulligt var också när hon förklarade ”Jag ska visa dig min lillebror Max”, och tryckte upp iPhonen i ansiktet på Max, vänd så att Gina Giraff skulle kunna se honom. Gulle!

Enda gången hon blev irriterade på Gina var när Gina hävdade att hon heter Stella Fxxxx. Det kan hon ju inte, det är ju Stella som heter så, BARA Stella! 🙂

Ja, det var helt fantastiskt, och kul sen när H ringde, Stella svarade och han frågade vad hon gjorde. Stella förklarade ”Jag pjataj med mammas teflon. Med pusslet i mammas teflon. Pjataj jag med. Ja, det göj jag.”

Det finns ju många härmas-appar, någon som har tips om något annat?