Skatteåterbäring!

Någon som missat att man redan nu kan se om man får pengar tillbaka eller – huva – blir skyldig på Skatteverket.se?

Jag får tillbaks! Tjoho! Hela 5 kronor!

I år är det dock tufft på andra plan, för i år kan jag inte bara kryssa och säga att det stämmer (för det där med kontrolluppgifter alltså… jag får erkänna att full koll har jag inte… om än en hyfsat duktig man som satt in mina papper i pärmar), för i år har vi sålt en lägenhet. Så nu blir det en större utmaning.
Undrar om mina 5 kr kan försvinna när alla dessa papper gåtts igenom? Hoppas inte. Fast i sånt fall får vi väl ta av H’s resurser, han hade inte bara en siffra i sitt besked, lyckligtvis.
Fast jag lägger hellre pengarna på en resa till Nya Zealand. Men det är ju jag det.

  1. Tyvärr betalas inte dina 5 kronor ut, utan sparas på något konto till nästa år. Det fick jag tyvärr lära mig när jag skulle få en liknande summa tillbaka på skatten för några år sedan. Jag fick snällt vänta!
    Så den där resan till Nya Zealand får nu nog vänta på tyvärr…life suck 😉

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig!