För övrigt är det fredag idag och jag har varit i city hela dagen – shoppat men framför allt har jag och H haft ett ljuvligt möte med en genomduktig resesäljare på Sta Travel. Åh vad kul det är med reseplanering!

Eftersom det är fredag tänker jag mig också att skippa den där lekparken (och dessutom är det kyligt idag, har till och med singlat snöflingor genom luften!) och istället ta med mig barnen till centrum och gå och finfika. Låter mysigt i teorin, undrar om det blir så i praktiken också eller om det snarare är att vara lite väl suicidal. 😉

I teorin skulle jag även gärna gå och handla massa gott på den fina Ica Kvantum vi har i centrum. Botanisera i charken, och kanske till och med ta ett glas vin – de är första livsmedelsbutiken med serveringsrättigheter.


Men nu vet jag att det inte är läge med barn alls – då bör man inte alls gå in på nämnda Ica för köerna är alltid gigantiska och mysig handling i charken brukar ge mer svett än ett maratonspinnningpass.
Det får bli när vi har barnfritt någon gång (nästa år eller så?), då kan det vara bättre läge att slå sig ned med en charktallrik och planera middagen medan man njuter ett glas pinot gris. 😉