I onsdags gjorde jag något som jag skjutit på länge. Nämligen plockade fram mina fyra lådor med kläder. Eftersom vi flyttade när jag var i 5e månaden så packade jag ner det mesta av mina kläder då. Och även om jag längtat efter många plagg så har det ändå varit en surdeg, det där med att gå igenom alla kläder. 
Men i onsdags så var det dags! Och då passade vi på att även plocka fram alla kartonger med barnkläder och sortera bättre. Bort med allt som redan är för litet (dvs 56 och 62) och för tjejigt (ja, här i jämställdhetens högborg skiljer vi ändå lite på tjejkläder och killkläder. Max slipper klänningar bland annat). Sorterade allt övrigt enligt storlek och in med 74 och 80 i Max byrå så vi slipper ner i kartongerna igen närmaste halvåret.

Känns sååå skönt nu när det är gjort! Och jag är glad att ha en lite mer välfylld garderob igen, även om det på ett sätt varit nästan befriande att ha mindre saker att välja mellan. Det känns nästan som att jag haft mer att välja på just därför. Konstigt det där.

För övrigt finns mycket i Max garderob, jag behöver inte shoppa alls åt honom. Tyvärr. Inte förrän jag är i New York iallafall… vilket väl är en motivationsfaktor till att hålla sig på den fronten här hemma. Stella däremot fick en rejäl rensning hon med, och i hennes garderob är det mer gap nu – men inte mer än att hon också kan få påfyllning på grejer ifrån USA, dvs om ett par månader. På Macys (läs: Ralph Lauren) och GAP går jag mer än gärna loss med behovsshopping såväl som okynnesshopping!

Följ mig!

Mer läsning...
zanzibar
Hej från Zanzibar! (en reseskildring)