Fredag!

Välkommen underbara fredag, veckans bästa dag!
Idag har jag en bra dag framför mig i jobbets tecken. Jobba? Näeeee… men socialisera med kollegorna! Först kommer de övriga mammalediga (4 tjejer) hit på lunch, trevligt trevligt. Enkel och kall mat är att föredra med många små bebisar i sällskapet, så det fick bli en gammal borlängeklassiker i form av krämig pastasallad innehållande creme fraiche, gräddfil, pesto, fetaost, paprika, purjolök, bacon och grillad kyckling.
Ikväll ska jag sen ut på egenkväll igen, oj vad mycket sånt det blir, en hel kväll i veckan tänka sig 😉
Vi har pub och ”branschmingel” på kontoret med pingispub (rundpingis är alltid klockrent på pubar!) så det ska jag iväg på tänkte jag, och umgås med både kollegorna och andra konsultkollegor. Kul!
H har lovat sovmorgon imorgon också, nice, men jag vet inte om han möjligen ångrar sig nu eftersom han hade jobb-utekväll igår, kom hem sent och gick upp väldigt tidigt imorse… Nåväl, helgen har ju två morgnar så det ska nog ordna sig! 

För att inte posta ett helt bildlöst inlägg kommer här en bild jag tog på Biblioteksgatan i förrgår. Snart öppnar COS i Stockholm! Så looovely, det tycker jag om. Cos är alltså HM’s lite lyxigare linje,  som väl uppfyller min favoritstil på kläder (när jag jobbar); ”business casual som andas after work” (eget citat).

Ha en skön fredag!