Bröllopslycka i bilder

Gårdagen var helt fantastisk! Soligt och varmt var ju en oväntad inramning denna valborg, men så härligt – och gjorde därmed vackra omgivningarna rättvisa. Fantastiskt fint på Tjörn och i Stenungsund!

Utanför kyrkan. Max sov.

Stella var väldigt nyfiken på det här med kyrka och präst och bedyrade att hon skulle vara helt tyst så hon fick vara med och titta. Tanken var dock att hon skulle sitta längst bak med farmor men det vägrade hon när hon fattade att vi satt längre fram. Men tyst var hon iallafall, duktig.

Brudparet var sååååå vackra!

Efter vigseln väntade en panikhungrig son utanför. Så vi missade tyvärr fotosessionen för alla gästerna men nöden (bebishungern) har ingen lag… Rätt charmig inramning på den här amningen, även om det blåste lite mycket.

Finaste Maxen!

Sen lämnade vi kidsen och ägnade oss åt middag och fest. Jag var toastmadame ihop med min bror, och det gick bra och var skoj. Roliga och fina tal fick vi höra från många håll.
Sen partade vi tills det stängde vid 2, då alla gäster befann sig på dansgolvet. Hur kul som helst. Signaturmelodin för den här bröllopsfesten är Moniker – Oh my God känns det som. Dansades det friskt till, härligt och glatt – passande – innehåll och dessutom avslutade vi hela middagen med den låten under confettiregn. Jag tror att den låten kommer spelas friskt under sommaren och varje gång kommer jag tänka på A&M’s bröllop!

Idag avslutade vi med frukostbuffé på Stenungsundsbadet. Återstår bara en lång hemresa nu.

Tack A & M för en fantastisk bröllopshelg i dagarna tre!