Trött familj

Det blev inte någon vidare sömn för familjen igår i bilen hem. Max sov kanske 2*30 minuter (som hela helgen, hans rutiner har varit helt upp och ner, stackaren), och Stella inte alls. Så då blev det såklart ingen sömn för mig heller, trots att H körde hela vägen. Vi var således hyfsat slitna igår när vi kom hem vid 4-snåret.

Vid 18 tackade Max för sig och somnade för natten. Stella gjorde samma sak vid 19.

Men värst var jag! Klockan 17 la jag mig för att vila en timme. När Max ville ha sista slurk vid 18 var jag knappt kontaktbar, och frågade H om jag kunde ta en timmes lur till. (Skillnaden mellan oss under helgen var att jag la mig senare efter bröllopet då jag behövde pumpa, sov med Max och vaknade 7 – och han hade eget rum i vår lägenhet och sov till strax före 9. För lite, men mer – och så ska han bort 3 dygn denna vecka så jag behöver verkligen ladda för att orka.) Så H väckte mig vid 19, men istället för att gå upp gjorde jag det omvända. Vände på mig och somnade för natten.
Jag var såklart upp och matade Max ett par gånger, och vaknade till av Stella och H’s klocka imorse, men sov för övrigt hela natten och pallrade mig upp vid 8. Fatta!!! 17-08 i sängen, mestadels med sömn. Helt sjukt… men oj så välbehövligt.

Idag har jag tagit en prommis med grannfruarna och hängt på kyrkis några timmar, innan jag nu landat i soffan (med en sovandes Max) och tänker stanna här tills jag måste lämna för att gå till dagis. Plock och fix får vänta tills ikväll.