Kvälls-pose

Stella vägrade parken efter dagis idag, men familjen Ö förbarmade sig över den arma tillfälligt ensamstående tvåbarnsmorsan och bjöd på lekdate och mat. Tack snälla! Stella hade ett par riktiga monsterbryt, sådana där som vi brukar se en gång i veckan eller nåt, så att hon var trött rådde det inga tvivel om… Tidig morgon i kombination med halvdagsutflykt med förskolan och såklart ingen sömn på dagen hade kört henne i botten. Men de lekte bra också och vi hann äta och dricka kaffe och allt möjligt, nice!

Så dyngtrött dotter och dito son, så halv åtta kunde jag parkera mig i soffan med en vetevärmare runt halsen. Välbehövligt, det nackonda är inte bättre och jag känner mig sliten idag. Fy vad det påverkar ens humör att gå omkring och ha ont!

Värmekudde förresten, vilken grym grej det är. Det har helt klart varit bästa grejen vid mina förlossningar, bästa bästa smärtlindringen – iallafall fram till den punkt då man kvider efter epidural. 😉 Lustgas, akupunktur och tens släng er i väggen, liksom!
Hoppas nu kudden kan hjälpa nacken lite mer än bara för stunden, för imorgon har jag varken tid eller lust att vara klen.