Icke så vältajmat

Max har inte gjort nummer två sedan vi började med smakisar. Konstigt, jag är van vid barn som utan problem har fart på magen minst ett par gånger per dag. Men inte nu, så 5-6 dagar har det gått och igår handlade jag hem katrinplommonpuré. Jag låg dock lite lågt med det imorse, med tanke på dagens agenda – frukost på kyrkis följt av SATS Baby-pass i Sickla och häng där. Där vill vi inte ha någon femdagarsleverans!
Men jodå. Det var precis så det blev, utan hjälp av katrinplommonen. Jag ska inte säga att passet fortlöpte bra innan, för vi hade vår sämsta gång hittills tyärr, sista gången som det var och allt (snyft). Max hade varit vaken länge, och en halvtimme på mage blir han trött av (och ligga på rygg vägrar han). Desto roligare tyckte han det var att få vara med i famnen, bara lite mindre kul för mig. Men men. Efter en stund i famnen tyckte jag dock han var konstigt gnällig – killen som är nöjdast i stan liksom – och jorå. Det var femdagarslasset som hade dykt upp. Men tjohoooo med en heeelt nedbajjad kille som behövde bytas på mitt i passet. Tack för den liksom. Hans fina vita shorts från Zara lär aldrig bli sig själva igen, om man säger så.

Nåväl, ett pass med lite missöden när man har en liten med får man såklart ta, kvalitet kan man bara vara säker på när man bara har sig själv att tänka på. En härlig dag i Sickla hade vi iallafall, både med träning och med efterföljande lunch och fix ihop med J&C. Med ett stackars smutsbarn utan brallor på i vagnen.