Herregud vad trött jag är. Jag känner mig som ett urtuggat tuggummi, ungefär.

Problemet är mig själv. Jag kan bara inte somna om kvällarna! Så ingen annan att skylla. Eller liksom, förutsättningarna att sova är ju galet tuffa. Det kan vara ett veck på lakanet. Nere i hallen lyser Stellas nattlampa. En fiskmås kanske harklar sig en hundratal meter bort. H andas.
Ja ni vet. Tufft.

Så jag vänder och vrider på mig till ettsnåret om nätterna. Sen sover jag en stund, tills Max vaknar vilket nu sker lite tidigare – konstigt nog, i takt med att smakisar vuxit till en hel grötportion – vid 3. Sen har jag lite svårt att somna igen, för den tiden är det ju ganska ljust ute liksom.

Jag hade tänkt ta med barnen till Furuvik imorgon, men att själv ratta två barn i en stor park kräver energi och den är som sagt inte på topp. Semester, hur fungerar det med sån egentligen när man är föräldraledig.? 🙂

  1. Du och jag verkar ha lite samma problem just nu. Ruggigt svårt att sova, när jag väl somnar vaknar jag av minsta lilla och har då hopplöst att somna om. Känner mig som en zombie, men ska väl någon kväll faktiskt få sova hoppas jag.
    Alternativt börja käka lite D-vitamin och hoppas det gör mig piggare!

    1. Mmm, verkar så.
      D-vitamin, så det ska hjälpa alltså? Kan man droppa i sig lite av barnens kanske? 🙂

      1. Ja, de säger det som för att kompensera vår solbrist.. 😉 Värt att försöka om inte annat, mina ringar under ögonen är helt enkelt not så läckra…

        1. Då måste det ju vara ett problem just för att man bor i Sverige, kanske man kan få en charterresa till medelhavet subventionerad på nåt sätt? 🙂

  2. Och så öronproppar kanske? Ovant först men man vänjer sig lätt och blir beroende..;-) Känner igen problemet, inte nu men förut. Jobbigt, hoppas du fått sova gott i natt!

    1. Öronproppar är faktiskt egentligen ett beroende jag har, äääälskar när hela huvet känns fyllt med fluff (vilket jag tycker det gör när de fluffat ut sig och allt blir tyst..). Men eftersom Max har eget rum – och det är ett kök mellan vårt rum och hans – så vågar jag inte sträcka mig så långt.
      Tack 🙂

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *