Ruggigt bra dag

Åh! En sån där riktigt bra dag igen! Lyllo mig!

Inledde efter glad lämning med en godfrukost hemma hos mig, med tre kajenmammor som kom förbi. Sen åkte jag direkt till Hammarby Sjöstad för lunch med mammalediga kollegorna, vi har fått in en riktigt fin rutin med lunchhäng ungefär varannan vecka och såklart hos olika personer varje gång. Så himla trevligt!  
Jag fick som vanligt lämna före övriga, de har första barnet allihop och kan vara sådär spontana och hänga ute huuuur länge de vill. 😉 Själv får man ju stressa iväg strax efter två. Idag dock för ännu mer trevligheter, i form av midsommarfika på Stellas dagis.
Tyvärr lite småkaotiskt med en övertrött Max (som jag borde lagt två minuter till på att söva istället för att ta med honom in) och en glatt snattrande dotter. 45 minuter var vi där, 45 minuter snackade Stella, och sedan dess har hon inte varit tyst en sekund. Gladare än gladast, med mycket små söta funderingar i skallen. Så himla roligt, men okej då, jag är liiiite trött i skallen faktiskt… För hur utsövd jag än är (nåja, 7 timmar är ju utsövt men kanske inte innebär superhalleluja efter en heldag ändå) så blir jag lite trött av det ständiga tjattret. Hur glatt det än må vara. ”Mamma, Lisa Fajåkej, som sitter i soffan och jobbaj lite på datojn, vill du ha lite meja saft nu?”.
Hm. Åter till roll-lekarna.

Max sover förresten, efter hans stackars övertrötthet på dagisfikat så var det läge för honom att få lyxen att få sova i sin säng, så en timme har det iallafall varit hellugnt från honom. Så lite ”jobba på datojn” unnar jag mig…