Festivalfredag

Kanske lite tråkiga inlägg nu utan variation… men just nu andas vi Peace & Love, bara njuter, så det bara är så. För oss är det här bästa helgen på året.

Igår, fredag, var dock en liten mellandag vad gäller band, för det var inte mycket vi var intresserade av. På ett sätt positivt, för det innebar att de som råkat bli sena att köpa biljetter (skärpning tills nästa år) och inte fått tag i några festivalpass (slutsålt sedan länge) kunde få tag i biljetter och vi kunde fokusera främst på umgänge. P&L är ju liksom (för oss) hälften fest och hälften musik.

Kompisen K fyllde år igår, så det blev en regelrätt förfest med grillning och tårta. Supertrevligt!


Ett 25-tal personer. Som alltid på trevliga förfester hade vi svårt att komma iväg i tid…

Vi åkte till området till 20.30, då vi hade siktet inställt på Teddybears alternativt Carl Norén. Jag gillar verkligen Teddybears – live. De kan dra igång en hel festival, och igår var inget undantag.

Ännu roligare var det såklart eftersom vadet (Fear the bear) genomfördes. Herregud vad snyggt och bra.   

Så himla roligt att storbildsskärmen tajmade med den här bilden.
 

Det var himla bra. Och min man är stark som kunde ha The Bear på axlarna under en låt.

Folkhavet. Jag tröttnar aldrig på den här synen.

För övrigt var det galet i öltält och vipområdets barer igår. Jag tror att fler än oss var måttligt intresserade av det som visades på scenerna, så istället hängde folk mer i barerna. Det var enorma köer in på ställena, och i vipköerna stod jag bredvid suckandes Fredrik&Filip med flera.

Ett snabbt stopp på Anna Järvinen fick vi till. Den scenen, Athena, är så himla mysig! Liten och under tak, riktigt intimt.

Jag såg knappt The Strokes heller. Däremot hade jag väldigt, väldigt roligt med mina kompisar. Och alla andra bekanta man springer på under de här dagarna.