Regn, grått och gott

Usch vilken grå dag det varit idag. Vi hade en väldigt lugn förmiddag, men sen åkte vi till Båstad för att få se något annat. Alltid mysigt med en utflykt.

I Båstad var det ännu gråare än i Halmstad, och sekunden efter vi tagit plats på ett rätt mysigt ställe i hamnen började det regna.

Vi åt grymt god mat medans regnet smattrade på glastaket. Min räkmacka var fantastisk, och de andra käkade strömming som också fick gott betyg. Stella åt en lyxig barnvariant av köttbullar med mos och rårörda lingon.

Och Max åt majskrokar. Han har börjat fått smak på dem, det är en bra ålder nu när majskrokar kan underhålla länge. 🙂
En nyklippt kille förresten, jag ryckte in som frisör igår igen.

Sen fortsatte det regna. Och fortsatte. Vi joggade in på ett närbeläget fik för en kaffe och eftersom det sedan fortsatte regna ytterligare så struntade vi i att kika runt ytterligare. Vi är så ovana vid regn (läs: bekväma och stannar inne) så vi hade inte med regnskyddet till vagnen eller regnkläder till varken oss eller Stella så det var liksom inte läge.

Nåväl, lite mysigt att komma iväg och se något annat var det iallafall – även om jag gärna strosat runt lite ytterligare. Eller hängt på stranden för den delen. 😉