Sliten familj

Idag är tre fjärdedelar av familjen rätt sliten. Vi vuxna hade en kväll på stan igår. När vi lagt barnen (som båda sov 19.15) lämnade vi (och storebror och E) de sovande barnen med morföräldrarna och tog cyklarna till stan. Vi tog ett bord ute på Gastons, det kändes lite lagom, och nice att kolla lite folk på gågatan.

Helt ok mat faktiskt. Jag åt chèvre chaud och sen en surf’n’turf.


Vi hade trevligt och var inte hemma förrän 01.30. Trötta idag således, och fick göra en varannan timmes-sovning hela förmiddagen. Max vaknade halv 7, jag körde första timmespasset, sen H, och jag gick upp när Stella vaknade 9.15. Efter 14 timmars väldigt välbehövd sömn!!
Hon var sliten på fler sätt – för hon kunde inte stödja foten när hon gick upp. Jätteont! Lite svullen var hon också, så vi misstänker nån vrickning typ under sista fotbollsmatchen på gården igår kväll. Stackars.

Max däremot står för det pigga i familjen. Vi tror att det delade sovrummet och våra för intensiva omsövningsinsatser när han vaknar i skarv vid 05 är det som gör att han till slut gjort morgon före 06 varenda dag senaste tiden. På tok för tidigt. Det har märkts att han inte sovit klart då, för det är en betydligt gnälligare bebis vi haft på slutet. Inte gnällig kanske men inte lika 100% nöjd som vi är vana vid. (Vi blir inte helt harmoniska och nöjda vi heller, eftersom vi sällan lägger oss före typ halv 1 nu på semestern…)
Imorse sov han iallafall till 06.30 och har jollrat glatt hela dan.

Nu, lagom till lunch, är vi iallafall på benen allihopa (minus storebror m fam som trotsade tröttheten och drog till High chaparall imorse) och åker till Båstad för lunch.