Heaven or hell..

Jag vet inte riktigt vart jag hamnat idag. Barnens heaven, möjligen, men…


Vi är på Halmstads lekland Busfabriken. Det är stort, större än Andys lekland. Mer saker på mindre yta. Helt. Galet. Trångt.
Sjukt mycket folk, anpassat för kanske 1/3 av de besökare som är här idag. Säkerligen en bit över 30 grader. Ljudnivån vill jag inte ens tänka på. Skrik, gnissel från trehjulingsbanan bakom om allmänt kaos. Hur Max lyckades somna är ett mysterium.


En annan grej som är sämre är att man inte ens kan slå sig ner den lilla lugna stunden som kan infinna sig med en god kaffe (på Andys finns Waynes), det är bryggkaffe eller automatlatte som gäller.

Fast såklart. Det ser jag ju även från läktarplats att det är enormt roliga saker för barnen, i alla åldrar. Jag är bara inte klädd för detta (roligast är ju att leka med!), jag svettas.

Yr.no och klart.se, och alla andra metereologer och väderrapporter alltså. Hur länge ska de få existera!? Igår lovades typ 22 och solmoln. Jag höll på att frysa ihjäl i lagoma sommarkläder och kunde inte njuta Båstadsturen ordentligt. Idag rapporterades spöregn värre än gårdagens, och det hela dan. Grader runt 17.
Så duktiga jag klädde mig därefter, inför en tur in till Falkenberg. Hela leggings, tunika i ganska tjock bomull från Chill Norway, Hunterstövlar. Vädret? 26 och solmoln. Ute. Plus ytterligare 10 här inne… Där jag nu sitter i vitt smningslinne och svart amningsbh. Amen fresh, liksom.


Nåväl. Stella har nog roligt iallafall. Ett bra utflyktsmål en sämre dag helt klart, och jag är inte fullt så sur som jag låter. Behöver bara en påtår på bryggkaffet så ska nog energin komma tillbaka. Och övriga besökare är inte så snygga de heller, jag kanske kan krypa omkring i mina bara leggings… Hm.