Gör om gör rätt

Jag vet inte vad som hände. Här på västkusten tänkte vi ju liksom känna sand mellan tårna och ljum havsbris mot huden. Istället sitter vi inne för att det inte ens är tillräckligt varmt under tak på altanen. Använder paraply och bylsar på barnen.

Igår kväll var vi ute med ett gäng halmstadsbor. Vi brukar hålla oss i stan men igår drog vi till Tylösand och Leffes Lounge. Snacka om Nattklubb med stort N. Och sån där hysterisk semesterfest som det bara blir på de absoluta sommarställena. Fest, intensivt, lättklätt och ett jäkla drag helt enkelt.
Thank God att jag inte längre är 22 och singel 🙂
Fast vi hade såklart riktigt kul igår, och en gång per år kan jag gärna åka dit och kliva in i det festliga livet för några timmar.

Idag har vi inte haft lust till just någonting (eller jo, lust men brist på fantasi). Vädret med dugg och plus 15 bidrog inte direkt heller. Vi tog iallafall oss iväg till Tylösand för en prommis på Peins Bertils stig. Bättre än inget…


Båda barnen slocknade. Själv blev jag sugen på golf när jag såg de fina banorna. Åh vad kul det vore!! Nästa år, comeback…

Men solen och värmen efterlyser vi dock. Vi är ju anpassningsbara och skulle kunna jaga vädret i Sverige/Danmark, men det är ju lika illa överallt. Någon fin dag här och där har jag förstått (för då hamnar bilder fort som attan på FB), men det räknas inte, högtryck är det som gäller och det kan inte något ställe i landet bjuda på. Verkar som att Haparanda är det ställe som kan få aningen värme om en vecka. Hmmmpf.