Bra början

Min ensamståendetid började iallafall toppen. Visserligen var H uppe för att hjälpa Stella på toa en gång (ja, sedan vi tog bort nattblöjan har vi inte haft en enda olycka, peppar peppar) och inne hos Max för en icke-lyckad omsövning en gång (som således gjorde att vi fick sällskap av honom i sängen från 4), men ändå… Max (feberfri!) vaknade sedan 07.30. Stella fick jag väcka 08.15 för att vi överhuvudtaget skulle hinna till dagis.
Great.

Vad gäller Max sovningar har vi absolut inget jättestabilt ännu… Men han har iallafall inte ätit på natten på över en vecka, och har sovit hyfsat länge på morgnarna. Ibland har han samsovit halva nätterna och någon gång har han spenderat hela natten i sin säng.
Han sover numera nästan alltid bara två gånger om dagen, första gången vid 10 och andra gången runt 13-14. Det funkar bra, även om han är väldigt trött på kvällarna.

Idag har vi en lugn dag, jag inleder hemma med en kaffe framför TV-n (medan Max sover alltså) och kompletterar med barnmatskok och kortfix, sedan blir det en sväng till Öppna förskolan.

Följ mig!