Min och Max dag

Idag var vi helt ensamma, jag och Maxen. Det kändes väldigt konstigt och ovanligt. Vi myste hemma på förmiddagen och sedan gick vi genom regnet till Liljeholmsgallerian för att överlämna ett Blocketköp. Vi har lite flow på det där med säljet nu, tjing tjing bara liksom. Me likey.

Där käkade vi iallafall lite lunch på stället utanför HM som jag inte vet vad de heter. De har salladsbuffé där som är riktigt fräsch, 6 sorter för 80:- eller 8 sorter för 86:-. 

Max som redan käkat lunch hemma fick lite brödbitar att peta i sig. Fast när jag vände ryggen till visade han att han tyckte det där med småbitar är fjantigt, en hel macka är bättre. Hm. Jag vet inte jag.

Vi tog en sväng till Öppna förskolan också, men det var helt hysteriskt mycket folk där, trots att vi inte var i sångstunds-tid. Så näe, det var ingen superhit. En timme lekte vi loss iallafall, men nästa vecka kör vi morgonpasset som vi brukar.

Sen spontanshoppade jag lite. Både till mig själv, till Stella och till hemmet. Så det kan gå.

Efter hämtning körde vi hemmadag, jag var inte alls sugen att vara ute i park i busvädret och Stella hade dessutom haft långutflykt med dagis idag så hon hade redan fått sin dos hon med. Vi lagade pannkakor ihop till Stellas lycka (kul att vara med och fixa, mindre roligt att äta, som alltid, suck), och Max lycka låg i att han fick en massa pannkaka och keso han med. En hit.

Hur golven ser ut nu behöver vi dock inte prata om. Städning imorgon visserligen men en för-städning krävs kan jag lova.

Nu är klockan kvart i 8 och bägge sover sedan en stund. Så snart ska jag sätta på Mia Skäringer på SVT Play och kolla ostört (hoppas jag), skön onsdagskväll.