Barnvakt – Super Nova 900

Vi har ingen vidare erfarenhet av barnvakter – ”baby watchers” som man brukar säga. När vi väntade Stella köpte vi första bästa i en barnbutik. En Philips-variant som såg ”bra” ut.
Fast vi har aldrig varit helt nöjda med den. Visst har vi kunnat lita på den och den har visat med både ljus och ljud om något varit på G hos barnen på annat ställe. Men batteri har den aldrig (!) funkat med utan nätsladd har behövts, och den har varit allmänt… sådär, helt enkelt. Nu har den också börjat slå av sig av sig självt och det är ju inte helt okej, minst sagt.

En bra barnvakt behövs, så som vi lever och inte minst inför resan då vi väl kommer sitta utanför husbilen och så om kvällarna.
Jag slängde ut frågan på Facebook om vilken barnvakt som gäller. Jag fick en hel del svar och majoriteten svarade att Super Nova är överlägsen. Så när det damp ner ett erbjudande från Allt För Föräldrar – där Super Nova 900 nu säljs för 995 (inklusive frakt) jämfört med vanliga 1395 så slog jag till.

Jag hoppas att vi äntligen får en tillförlitlig barnvakt med lång räckvidd nu!

Jag hittade ett visserligen inte helt up to date test hos Smartson där denna modell testas, och där får den bäst betyg. Fast i detta fall förlitar jag mig allra mest till alla techieföräldrar i vänskapskretsen som enhälligt (nästan) röstade för den!