Frukost på Waynes med J, sovande barn.


Lång morgon (man blir okej utvilad när man slipper nattvakten. Duktiga H, ett uppvak på Max, det går framåt).
Så även idag massa lek. Kidsen hängde i Stellas rum mest hela morgonen. Stella ritade spindlar och Max härjade med Stellas tillåtelse.

De lekte så himla fint verkligen. Fast vid ett tillfälle hör jag från min position i badrummet “Men nej Max, inte slå mig, du är för nära nu!” Då satt Max och viftade med ett av hennes köksredskap, och satt så nära henne så han slog henne lite med den. Jag ville ju vara pedagogisk så även om han inte fattade det så sa jag “Men Max, nu är ju Stella snäll och låter dig leka här, då får du lyssna på henne. Och man får ju inte slåss“. Stella tyckte jag gick lite hårt åt och att det ju var mysigt att ha honom där, så det tog inte lång tid innan hon sa “men maaaaammma, det gjorde inte så ont, det är ingen fara“. ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

Följ mig!