Vaddå tråkigt?

Näe, att det var en tråkig dag var inget som Max höll med om. Bara en sån sak som att väntrummet hos ögonläkaren var som öppna förskolan ungefär gjorde ju livet glatt. Även om ögondroppar gjorde omgivningen lite suddig och ljuset lite skarpt. Inget som påverkade vår pixi.

Vaccinationen klarades av med en enorm effektivitet. Från Kungsholmen till city, in och stick och ytterst lite gråt innan skratten var tillbaks, och sen var vi hemma igen strax efter 12.

På kvällen var det min tur att ha roligt. Ett IKEA-besök en måndagskväll dagen före löning är kanske enda gången stället verkligen kan njutas. Noll folk och allmänt nice. Att jag hade med mig bästa Jenny och att ingen av oss hade barn med var såklart också en framgångsfakor.
Roligare än lite nödvändigheter inför uthyrningen som en bäddmadrass till bäddsoffan och en klädställning för garderobsutflyttningen blev det dock inte. Eller jo, lite fotofix, så imorgon ska jag visa en fin tavla som kommit upp ikväll.

Det var det hele.
🙂