Sovrum och ny bild

På IKEA igår köptes äntligen en ram till en liknande bild på Max som den vi har på Stella som 10-dagars bebis. Bilden på Stella togs helt spontant, och vi tog sedan bort allt som syntes bakom innan vi förstorade. Eftersom bilden verkligen är cool ville vi göra liknande på Max, och den blev helt okej. Så nu har vi två sovande bebisar i vårt sovrum. Visar lite sovrumsbilder när jag ändå är igång. Men vi har mycket piff kvar att göra där. Som i alla rum, det är inte så bra för heminredningen att flytta en höst och första hösten som inbodda ha svångrem på och fokus på resa. Å andra sidan är livet viktigare än inredning, viktigt att inte glömma bort. 😉

Så här är iallafall en bit av sovrummet, som har murriga färger. Sovrum ska vara mysiga! Och bilderna hänger nu på plats mellan vägg och fönster.

Fondvägg i svart, och så har vi också lagt in en svart heltäckningsmatta. Överkast i brun/beige, kuddar i svart och guldbeige. Svarta nattygsbord och vita sänglampor.

Fondväggen i närbild.

Och så var det bilderna då, Stella överst och Max underst. Tvåveckorsbebisar, magiskt or what?

Stella överst sover i H’s hand, och det gör Max också. Bekvämt, jorå, tycker minibebisarna.

Detta är alltså nytillskottet, första bilden på Max här hemma (ja, hyfsat slöa har vi varit på den fronten, men i helgen blir det namngivningsfest och därav en spark där bak till att få lilleman lite mer representrad på väggarna).
Max sitter i H’s hand, vilar mot hans underarm.