Parfym

När vi åkte hemifrån slängde jag två parfymer som var slut, så i mitt badrumsskåp återstod bara en från Clean – och ren och fräsch doft är ju härligt om än inte så kul. framför allt inte på kvällarna.

Jag tycker det är supersvårt med parfym, och oftast vill jag bara köpa ny av någon gammal favorit. Orka lukta runt och inte kunna bestämma sig och få helt ont i huvudet av alla dofter, liksom?
Jag gillar kryddiga dofter, intensiva men inte för tunga eller damiga. Senast har Marc Jacobs Daisy (svart och guld-vit) hört till favoriterna. Idag var jag väldigt sugen på ny sådan, eller möjligen en Victor&Rolf Flowerbomb. Burberry body gillade jag också.
Men sen blev det den här
– Tresor Midnight Rose, från Lancome kändes lite som en överraskning (lite trist va?) men jag gillade den. Tror jag, hittills.

20120202-160327.jpg

Kicks översättning av Lancomes beskrivning:

Det är kärlek vid första ögonkastet bland intensiva rosor och söta hallon. En smekning av jasmin och pioner möter friska björnbärsknoppar och rosépeppar. För den totala förförelsen värmer cederträ, mysk och vanilj upp blomnoterna i den totalt beroendeframkallande och moderna doften.

Snygga Emma Watson frontar.

20120202-160232.jpg

Och så fanns väldigt billig biotherm-deo också, 110 kr styck om man köpte 3-pack. Den här gången fick den bli den blåa, världens bästa OCH luktar gott. 😉

20120202-160553.jpg

Vilken är din favoritparfym?