Det blev något större dos av både stimulans och frisk luft idag. Utan att för den delen offra allt vad söndagslunk heter, för det blev timmar både av vila och framför film för oss och barn också.

Men förmiddagen spenderades ute med torghäng, sparkcykel, lekparkslek, promenad, stenkastning på isen mm. I vårkläder, nästan. Och hur bekvämt det ändå är på ett sätt med hel overall så är det ju bara så skönt när smidigare vårkläder kan åka fram ordentligt! Idag var det riktigt varmt (efter lunch iallafall) och snart kanske de kan få byta lätt fodrade överdragsbyxor till riktiga skalbyxor, och få bort det där fleecelagret under skaljackan. Det tror jag de ser fram emot.

Max röjde runt på torget, och hans våroutfit är helt ärvd. Blå GAP-hood under röd skaljacka från Polarn o Pyret, fleecefodrade överdragsbyxor från Lindex.

20120318-204918.jpg

Det var till och med en okänd pappa som berömde hans mössa idag helt apropå ingenting. Inte för att vara fördomsfull, men det är oftast mammorna som bryr sig i sånt. Han sa att den var superfin och undrade var jag köpt den. Tipsar igen, duktiga Lina Arras som designar och syr dessa – ”L’Arras design”. Kolla in här!

20120318-204925.jpg Max har en ”glad jäkel”. Det är liksom rätt passande.

Stella är nyekiperad i samma brallor som Max som finns här hemma i typ alla storlekar, och hennes nya då i 110. Jackan är i samma storlek, skaljacka från PoP. Det är aningen stort men ändå okej bekvämt och går att växa i. Dessa jackor överlever oftast ett år här hemma. Exklusive den tid de ärvs. Klart värt dyra priset 800:-, de används ju otroligt lång period också, hela våren och hösten – Sveriges längsta årstider.

20120318-204934.jpg

Mössan är också från PoP och den har hon haft i många år. Det känns nödvändigt att piffa upp jackan med en kul färg, som denna cerisa.

20120318-205056.jpg