Sen onsdagskväll och vatten i Nospace bottle

Idag dricker jag vatten. Igår hade vi kundmingel på kontoret och det var enormt trevligt. Och inte minst underhållande, då Fredrik Lindström var på plats och var rolig på sedvanligt sätt, och vävde in lite om mitt bolag och branschen i stort. Lite skiljt från det ”ljusa och fräscha” han vanligtvis raljerar om, då han nu blandade in lite färglatt i paletten. Klara färger finns det nämligen gott om i våra lokaler. Frågan är om det är tänkt att det lila i vissa konferensrum ska tala. Lila – eftertankens, lidandets och botgöringens färg. Hm. 🙂

Mingel med vin och trevliga samtal blev det, och sedan avslutade jag inte där utan med några glada kollegor blev kvällen riktigt sen.

Så idag får jag fylla på med vatten. Den här fiffiga vattenflaskan  köpte jag på Stadium nyligen. ”Nospace bottle” kan fyllas med en halvliter vatten och när den är tom rullas ihop och ta minimalt med plats. Supersmart!

20120329-124508.jpg
Sliten är jag dock inte, men väl trött. I säng runt 1, sen kom Stella över vid 4 så det blev lite sämre sömn och före 7 slet H upp mig (jag som tänkt ta sovmorgon) för då skulle han åka och hyra en fräs (!) så jag fick pallra mig upp till den vakna minstingen.
Om jag redan nu på morgonkvisten innan jag anlänt jobbet längtar till sängen ikväll? Oh yes.