Måndagskvällsstatus

Mina tunga ben har börjat pirra av träningsvärk som är på väg att lämna kroppen. Så himla skön känsla! Helst skulle jag träna ur den lätt en kväll som denna, kanske yoga lite – och det var också planen. Hemma då, för jag är fulltidsmamma nu när H är på jobbresa i några dagar.
Fast, efter storkok (köttfärsgratäng med champinjoner och zucchini, grymt god!), massa lek med barnen (världens finaste!), läggningar och plock och fix så rann tiden iväg och jag landade i soffan med egentligen viktigare saker. Plugg inför certifiering del 2 nästa vecka. Som att det inte var nog med rejält hög press på jobbet och stress inför deadlines som knappt känns realistiska. Well well.
Förutom det har jag också anmält mig och tjejerna till Tjejmilen. 2 kvartetter á 4 pers anmälda, 2 på g bara vi blir två till (det blir vi, några är bara lite senare än andra). Snacka pepp va?! Milen har jag fortfarande sug på igen, när jag sitter här med jobbiga halvmaran i färskt minne och känner på mina onda tånaglar som snart trillar av (och gör de två som redan offrats under vårens långpass sällskap). Nice.

Så det var den här måndagskvällen det, roligare blir det inte och nu ska jag sova för jag har rejäl sömnbacklogg sedan helgen trots en väldigt bra natt inatt med ostörd sömn ända till kvart i 7. En gång är ingen gång, give me moooooore…!