Barnens Peace & Love

Idag var det barnens tur. Det arrangeras ett ”Barnens Peace and Love” med hur mycket roligheter som helst. Förra året var Stella snäppet för liten, men i år uppskattade hon hela pådraget.

20120628-171846.jpg
Så otroligt fin klänning Stella fått av mormor – riktig godbit från Gant, hur lyxig som helst! Modellen är ju dock grym, för den där kan hon ha länge – från klänning till tunika. Jag får lära mig att inte vara för rädd om – för visst är det bättre om ett fint plagg nyttjas ordentligt?! Och inga begränsningar i lek eller spill för att klänningen är fin, det är det viktigaste!

Kusinerna testar att göra stora såpbubblor.

20120628-171852.jpg

Och sen massa måla på grafittiväggen! Okej då, här var det ett måste att skydda kläder, oavsett kläder. 🙂

20120628-171858.jpg

Sen kollade de tre kusinerna på kompisarna Annie och Esther som hade dansuppvisning. Så duktiga! Det var tur att det inte var mina barn för jag blev helt tårögd ändå. Så jäkla fina barn, så härlig energi och glädje!

20120628-171906.jpgMax var inte med, han fick vara hemma och sova efter en tidig morgon. Skönare för alla, får erkännas…

Så det var barnens dag det, nu blir det de vuxnas kväll. Jag har just avslutat dagens jobb (som blev några förmiddagstimmar och några eftermiddagstimmar) och ska ansluta de övriga nere på stan. De åkte in redan till Regina Spektor men jag prioriterade mer jobb och häng med kidsen. Jag hinner ändå, kvällen och natten är lång! Och imorrn är jag helt ledig, tjoho!