Onsdagsdejt…

..?

Njae. Det blev en aningen spartansk sådan. Ingen ordentlig mat, inget vin, inga roliga samtalsämnen vid köksbordet. Fast en annan grej vi ofta passar på att göra är att fixa något hemma, det passar så bra att plocka med något även ”inifrån” när det ändå måste göras ”utifrån” inför torsdagarnas städning – och det drog vi inte in på ikväll. H gick loss i linneskåp och städskåp. Han älskar att slänga saker. Själv tycker jag mer om att köpa saker, inte en helt lyckad kombination. Å andra sidan tycker jag också det är skönt när det blir rent och luftigt, och onödiga saker har jag inte heller mycket för… Men däremot tycker jag om när det finns saker man faktiskt behöver och det gör H också även om han brukar ta längre tid än mig på sig för att inse behovet 😉 – och för många inköp anses onödiga vilket jag visserligen håller med om men det går inte helt ihop med släng-filosofin. Vill vi ha underlägg vid bordet någon dag t.ex. så kan vi glömma det, för såna har vi inte kvar. Då måste vi köpa. Well well.

Hur gör ni? Rensa eller spara? Handla enligt alla behov eller bara riktiga behov? 😉

20120815-225628.jpg

Det var inte allt, jag har även gått loss med häftpistolen och skapat både en ram till en magnettavla samt fixat bordsskivan till ett nytt stoooort skrivbord åt Stella. Värsta Äntligen Hemma över mig ikväll! H städade syskonvagnen som förmodligen är såld inom kort.

Inte illa!

Och på det stora hela, fatta att det bara är mitten av augusti och vi har redan börjat fixa i Stellas rum, fått upp lite grejer i ena badrummet, rensat i köksskåp och flyttat in i köksön ordentligt mm – jag är imponerad! (Men vi jämför oss inte med renoverare och husbyggare. just sayin’)