En dag på andra sidan sundet

Iväg kom vi imorse, men det en hel timme sena på grund av någon form av trasigt farthållningssystem. Som man ju inte vill åka utan.
Synd på en missad jobbtimme, men jag skulle ljuga om jag inte erkände att jag hellre tog denna försening imorse – då vi ändå bara var två som skulle jobba ihop idag – än nu på väg hem för fredagskväll med familjen. Eller om några veckor när jag har tight om tid till anslutningsflyget till Singapore för den delen. Längt på den förresten! Fast först Grekland och Kos nästa helg… Då blir det också jobb men förmodligen iallafall lite mer nöje än idag.

Så vad hann jag med i Köpenhamn idag då?
Jomen iallafall en andra frukost i form av en surdegsmacka från Langkagehuset. Jag älskar det stället – och då har jag knappt ens testat deras sötare bakverk som ser bara fantastiska ut (möjligtvis en halv croissant i somras?). Hm, känns som att jag bloggat om det innan? Hur som helst. Riktigt bra kedja med gott bröd, rekommenderar!

20120914-164718.jpg

Sen blev det då jobb, snabb lunch i kantinen, mer jobb och ja – vad jag såg av stan idag var typ detta. Centralstationen till vänster och Tivoli med finfina Nimb till höger. Tacksam att de jag hängde med idag sitter riktigt centralt!

20120914-164759.jpg

Med det – snart Up in the Air och dra igång datorn för att summera dagen. Ett glas vin till det kanske jag gjort mig förtjänt av? Jag tror vi säger så. 🙂