Julklappar

Har ni börjat?

I år är det Henke som är ute i god tid och letar julklappar åt Stella.

Det har en naturlig förklaring.

20121113-214326.jpg
Stellas första önskelista. Undrar vem som påverkat detta..? Hon lär få allt på listan. Skidor och pjäxor har han redan köpt, pappan, och skidskola surfas… Hoppas hon gillar i praktiken också.

  1. Vilken fin lista! 🙂

    Klickade hem en hel drös med grejer från lekmer.se nu ikväll. Grabbarna har inte skrivit några önskelistor, men det känns inte heller som att det är någon idé. Allt de vill ha är bilar. Bilar, bilar, bilar. Har försökt sprida deras intresseområde genom att klicka hem några dockor, pysselgrejer och annat kul, men vi får väl se hur det går på julafton.. Bilar fick de också, och känner jag de små herrarna rätt kommer de strunta fullständigt i mina fina genus-klappar och bara leka med bilarna. 😉 Ja ja, jag har gjort mitt bästa för att vara en politiskt korrekt morsa även denna jul, mer kan jag inte göra.

    Och så har vi beställt en våningssäng till dem, och det kommer nog att bli en rejäl överraskning när den anländer inom kort. Tror speciellt C kommer att bli mallig över att få en ”stor” säng, istället för spjälsängen han sover i fortfarande (dock med en vägg borttagen.). Och T får vara stor och sova i övre slafen. 🙂

    Tror faktiskt jag därmed är klar med juklappshandlandet. Kanske några smågrejer som komplement, men inga fler stora grejer.

    Det är nog första gången jag är klar med julklapparna innan november månad är slut… Internet ftw?

    1. Nätshopping är fasen så bäst!!!
      Jag har också köpt lite, fick någon rabattkupong på lekmer för en månad sedan och passade på. Men ska köra ett rejält race till, och Max fyller ju år dessutom.

      Vi har också tänkt säng, är helt inne på att köpa en halvhög till Stella och Max får ta hennes – det blir en rejält julklapp!

      Vad skönt att vara så nära klar!! Vi är så ovana, har knappt varit hemma på jul tidigare och nu pratar Stella sååå mycket om det så hon har så höga förväntningar och undrar hur det kommer vara känns det som. 🙂

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *