Vi ställde Max på skidor idag. En bit före 2 år är väl lagom..? Stella var 1 år och 9 månader i Vemdalen och Max blir två om ett par veckor. Nej det ger inget för framtiden men är lite kul ändå 🙂
Eller ja – han ville mest åka och fika sa han. Ett åk mellan benen i snömodden var lagom det.

20121216-001233.jpg

20121216-001240.jpg

För oss andra var inte skidåkningen mycket att hurra för – rejält mycket snö från himlen hela dagen och förutom några omväxlande åk när Stella gick på skidskolan på förmiddagen så fick vi vänta till närmare halv ett innan vi kom iväg ordentligt själva. Då var det rejält moddigt i pisterna och inte jättekul.
Några åk gjorde vi och sen hem för en sen lunch och sedan åkte vi igen för en annan aktivitet – förmodligen ännu mer uppskattad av barnen. Experium är ett stort äventyrsbad och där hade alla sex mindre med tillhörande vuxna grymt kul i ett par timmar. Fantastiskt med en så bra blandning här för barnen. Det blir ju inte gratis kanske (men det spar vi in på uteblivna nattklubbskvitton) men snacka om kvalitet.

Middag hemma med chèvretoast, rökt lammfiol med rotsaksgratäng, blåbärspaj – rejält mätta avslutade vi ännu en fantastisk fjälldag.
Detta måste bli tradition. Värt varenda krona och mil!