Pay it forward-tacket!

Hanna inspirerades av Träningsglädje-Sara och körde en Pay it forward. Dvs, hon rensade bland sina träningskläder och bestämde sig för att ge (ja, ge!!) bort sådant hon inte själv vill ha längre. Grymt initiativ!

Jag anmälde mig såklart som frivillig – och i fredags damp en försändelse ner från Hanna med ett superfint Drop Of Mindfulness-linne och en sport-BH från samma ställe (för övrigt en favorit-modell jag skrivit om förut). Linnet invigdes idag (och jag fick fint-linne-kommentar från min kompis J som också var på SATS Sickla) och jag älskade det. Det har inbyggd sport-bh vilket ju är SÅ smidigt, och det gör att man ser snygga skärningen i ryggen.

Stort tack snälla Hanna, otroligt uppskattat!

20130113-224339.jpg

Pay it forward, ja hur tar jag detta vidare? Det får jag fundera på, men tyvärr har jag inte fullt så mycket träningskläder så att jag kan göra en sådan grej. Eller i så bra skick heller. Ett par tights jag aldrig fallit för helt får åka med till min kompis imorgon, men hela konceptet är såklart ändå att tänka i Pay it forward-termer så jag får återkomma i frågan. 🙂