På samma gång som jag gjorde en massa gott för mina fötter och vader i helgen med träning och fotmassage – så misshandlade jag dem också gruvligt. Jag kände direkt att ute-intervallerna på det ojämna och hala underlaget slet rätt rejält på vaderna. Sen satte jag mig direkt efter (efter alldeles för kort stretch) i ett vattenbad för massagen, och istället för att ta av mig byxorna så drog jag upp dem över vaderna och ströp blodtillförseln helt kände jag efter en liten stund. Det gav världens kramp och senare i lördags kunde jag knappt gå, jag var totalt genomstel och hade superont.

Men – när jag letade i skåpen efter tigerbalsam (hittade ingen) hittade jag en liten provtub med ”ice power”, som jag fått vid något lopp någon gång. Det gav verkligen effekt! Det kylde ner massor och tog bort massa ont, sen kände man verkligen hur det verkade. På söndagen var benen helt bra igen (bara normal träningsvärk återstod).

Nu har värken vandrat över lite mot benhinnorna men jag kör ett race där också så blir det nog bra. Att stretcha ut idag på ett 75-minuters yogapass passade ju utmärkt också. Att jag åter misshandlade benen lite på vägen dit och hem gör väl inget? Kanske gäller den där ”ice powern” där också, i våra typ minus 6. 🙂

20130114-214647.jpg
Yogan var SÅ efterlängtad, underbart skönt åt hela kroppen. Det får räknas som ett vilodagspass. Liten bonus sådär.