Igår var jag på SATS Hornstull och jag hade planerat att köra ett pass baserat på kettlebells som jag haft span på sedan Lofsan bloggade om det i somras från den här kb-fokuserade träningsprofilens altan.

Hur irriterad jag blev när jag möttes av denna lapp?

20130825-102918.jpg

Alltså, det är ju på riktigt helt sjukt! Medlemmar snor alltså med sig utrustning från det gym de tränar på?! Tunga kettlebells? Vad är det för fel på människor?

Sen är jag nästan lika irriterad över hur SATS Hornstull hanterar det. Tränar de själva? Med kettlebells? Vet de hur det inte ger ett flow ett pass att springa till receptionen? Ta fel vikt, vilja byta?
Nej, det håller inte och måste såklart finnas bättre lösningar som inte går ut över alla medlemmar.
Mer personal i rörelse? En stor spegel så man ser från receptionen in i PT-hörnan? Hur svårt kan det vara?

Nej. Inte bra.

Själv fick jag dock till mitt pass och det var som vanligt toppen med puls och styrka.

20130825-110238.jpg
Lite synd bara att de inte hade dubbla KB av de tyngre vikterna (åter till grundproblemet..) så jag körde på 14 kg vilket vägde lite väl lätt. Fast ändå räckte rätt bra igår.

Följ mig!

Mer läsning...
stockholm nacka
5 saker jag gjort i slutet av maj