Lisa & resorna

Nu har jag samlat lite rese-länkar på en egen sida här på bloggen. Kolla längst uppe och se en helt ny flik med “Lisa & resorna“.

Jag har lagt in ett gäng från de senaste årens resor, ställen blandade med tips – lite sådär som mina reseinlägg brukar vara. I reseväg är det annars mest förberedelse inför vinterns resa som pågår. Visst påverkar läget i mellanöstern oss, men vi följer UDs rekommendationer när det närmar sig avresa. Jordanien ska vara lugnt oavsett, och är ett av de ställen arrangörerna ökar sina resor till som substitut för Egypten m fl. Vi kommer inte alls vara i Amman, utan har bara knappt två timmar där på flygplatsen och det känns bra. Men som sagt, UDs rekommendationer är de vi kommer att följa. Förhoppningsvis ska Istanbul vara stabilare då… och Dubai och Sri Lanka lugnt som de senaste åren.
Men ni, det finns värre saker med oroligheter än att vi sitter och planerar resor. Som att allt det där sker, och att människor lever i det och under de politiska förutsättningar som råder. Vi, vi har valet vi.

20130902-232651.jpg
Hitta till sidan i webbläsaren…

20130902-224931.jpg

…och hitta dit i mobilläsaren…

Följ mig!

Mer läsning...
galapagosöarna santa cruz isabela-49
Ecuador dag 5 till 8; Galapagosöarna